Oftalmologie

Scapă de afecțiunile oculare printr-un consult de oftalmologie la L.E.M. Medical. Profesioniștii noștri vin în întampinarea afecțiunilor oculare ce necesită tratament rapid și rezultate excelente.

Oftalmologia este ramura medicala care se ocupa de diagnosticul, tratamentul si monitorizarea afectiunilor ochiului.

Printre principalele afectiuni oculare se numara :

 • Sindromul ochiului uscat
 • Cataracta
 • Cheratoconusul
 • Chist dermoid palpebral
 • Colobom palpebral
 • Conjunctivita
 • Degenerescenta maculara
 • Decolare posterioara de vitros
 • Dezlipirea de retina
 • Tulburari vitreene (Flocoane vitreene)
 • Glaucomul
 • Hemoragia subconjunctivala
 • Hipermetropismul
 • Miopia
 • Prezbitismul
 • Retinopatia diabetica
 • Sclerita si episclerita
 • Strabismul
 • Traumatisme
 • Orjeletul

Consultul oftalmologic este esențial pentru menținerea sănătății ochilor și pentru prevenirea sau tratarea afecțiunilor oftalmologice. Acesta nu ar trebui să fie văzut doar ca o măsură reactivă în cazul apariției problemelor, ci mai degrabă ca parte a unei rutine regulate de îngrijire a sănătății oculare.

Unul dintre principalele motive pentru care consultul oftalmologic este atât de important este capacitatea sa de a detecta precoce o gamă largă de afecțiuni oculare. Multe probleme oftalmologice, cum ar fi glaucomul, degenerescența maculară, cataracta sau chiar unele forme de cancer ocular, pot fi asimptomatice în stadiile incipiente. Prin urmare, vizita regulată la oftalmolog oferă oportunitatea de a depista aceste afecțiuni înainte ca simptomele să devină evidente, ceea ce poate duce la intervenții mai eficiente și la prevenirea pierderii de vedere sau altor complicații severe.

Pe lângă detectarea precoce a afecțiunilor, consultul oftalmologic este, de asemenea, important pentru corectarea și monitorizarea viciilor de refracție, cum ar fi miopia, hipermetropia și astigmatismul. Prin evaluarea regulată a acuității vizuale și prescrierea de corecții optice adecvate, oftalmologul poate ajuta pacienții să își mențină viziunea clară și să prevină disconfortul sau complicațiile asociate cu viciile de refracție netratate. Consultul oftalmologic este un moment oportun pentru educație și consiliere în ceea ce privește igiena oculară și prevenirea leziunilor sau afecțiunilor care pot afecta sănătatea ochilor.

Servicii Oftalmologie

Servicii OFTALMOLOGIE TARIF  Programari
Biomicroscopie 110 Click pentru Programare
Consult oftalmologie 275 Click pentru Programare
Control oftalmologie 165 Click pentru Programare
Drenaj canal lacrimal 230 Click pentru Programare
Examen fund de ochi 145 Click pentru Programare
Exoftalmometrie 135 Click pentru Programare
Extragere de corp strain intraocular 175 Click pentru Programare
Gonioscopie 92 Click pentru Programare
Injectie parabulbara 115 Click pentru Programare
Interpretare analize 140 Click pentru Programare
Intocmire document medical pentru scopuri administrative (certificate, referate, adeverinte etc) 175 Click pentru Programare
Lensmeter (masurare lentile ochelari/ lentile de contact) 92 Click pentru Programare
Mici interventii oftalmologie 250 Click pentru Programare
Perimetrie computerizata (camp vizual) 230 Click pentru Programare
Prescriere de ochelari 140 Click pentru Programare
Prescriere lentile de contact 170 Click pentru Programare
Screening oftalmologic copii 230 Click pentru Programare
Spalatura cai lacrimale ambii ochi 70 Click pentru Programare
Spalatura oftalmica 45 Click pentru Programare
Test Schirmer 105 Click pentru Programare
Tomografie Oculara (OCT – 1 ochi/ambii ochi) 175/320 Click pentru Programare
Tonometrie 105 Click pentru Programare
Topografie corneana (1 ochi) 140 Click pentru Programare
Topografie cornean (ambii ochi) 275 Click pentru Programare
Tratamentul urgentelor oftalmologice (plagi, arsuri) 140 Click pentru Programare

Galerie Foto

Echipa Medicala

DR. MARIA DINA

DR. MARIA DINA

Medic Specialist Oftalmologie

Screeningul problemelor de vedere este un instrument esențial în menținerea sănătății oculare și în prevenirea pierderii de vedere și a altor afecțiuni oftalmologice grave. Acest proces constă în evaluarea sistematică a vederii și a sănătății oculare pentru depistarea precoce a problemelor, chiar și în absența simptomelor evidente. Importanța screeningului problemelor de vedere este reflectată în mai multe aspecte:

 1. Detectarea precoce a afecțiunilor oftalmologice: Unele afecțiuni, cum ar fi glaucomul, degenerescența maculară sau retinopatia diabetică, pot fi asimptomatice în stadiile incipiente. Prin urmare, screeningul oftalmologic poate depista aceste probleme înainte ca simptomele să devină evidente, permițând inițierea unui tratament precoce și prevenind deteriorarea ulterioară a vederii.
 2. Corecția viciilor de refracție: Screeningul oftalmologic poate identifica viciile de refracție precum miopia, hipermetropia și astigmatismul, care pot afecta acuitatea vizuală și calitatea vieții. Prin corectarea acestor vicii de refracție cu ajutorul ochelarilor sau lentilelor de contact, se poate îmbunătăți viziunea și se pot preveni complicațiile asociate, cum ar fi oboseala oculară și durerile de cap.
 3. Educația și consilierea: Screeningul oftalmologic oferă o oportunitate excelentă pentru educație și consiliere în ceea ce privește îngrijirea sănătății oculare. Prin discuții cu profesioniști oftalmologi, oamenii pot învăța despre igiena oculară, prevenirea leziunilor și afecțiunilor oftalmologice, utilizarea adecvată a ochelarilor de protecție și multe altele.