Servicii L.E.M. Medical Center

Atunci cand este vorba despre sanatatea dumneavoastra dorim sa va fim alaturi oferindu-va cele mai bune servicii medicale de specialitate. Clinica L.E.M. pune la dispozitia dumneavoastra intreaga gama de servicii medicale care sa asigure diagnosticul, monitorizarea si controlul unor afectiuni acute sau de lunga durata.

Cardiologie

Cardiologie

Bolile cardiovasculare sunt o serie de afectiuni care afecteaza structura sau functionalitatea inimii.

Dermatologie - Venerologie

Dermatologie - Venerologie

Clinica L.E.M. ofera servicii dermatologice pentru prevenirea, diagnosticul si tratamentul afectiunilor pielii, parului si unghiilor.

Diabet Zaharat, Nutritie si Boli Metabolice

Diabet Zaharat, Nutritie si Boli Metabolice

Clinica L.E.M. ofera servicii complete de diabetologie. Cu ajutorul medicului specialist pot fi trasate linii de tratament personalizat in combaterea diabetului.

Ecografie

Ecografie

Clinica L.E.M. ofera servicii complete de ecografie. Cu ajutorul explorări ecografice pot fi depistate diferite modificări în structura organelor, dar și în funcționalitatea organelor prin vizualizarea în timp real a acestora

Endocrinologie

Endocrinologie

Sistemul endocrin este format dintr-o serie de organe care produc hormoni, care din momentul in care intra in circulatie realizeaza anumite efecte asupra tesuturilor si altor organe.

Fizioterapie

Fizioterapie

Electroterapie, termoterapie, magnetoterapie si terapia Tecar

Gastroenterologie

Gastroenterologie

Afectiunile gastrointestinale intereseaza tubul digestiv si organele anexe ale acestuia (ficat, pancreas, vezica biliara).

Kinetoterapie

Kinetoterapie

Centrul de recuperare medicala, medicina fizica, kinetoterapie, fizioterapie si balneologie

Masaj

Masaj

Masaj medical si drenaj limfatic

Medicina Interna

Medicina Interna

Medicina interna se ocupa de afectiunile organelor interne. Specialistii de medicina interna trateaza si monitorizeaza o serie de patologii cardiace, gastroenterologice, renale, respiratorii si osteoarticulare.

Neurologia

Neurologia

Specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului nervos (encefal, maduva spinarii, nervi periferici).

Obstetrica - Ginecologie

Obstetrica - Ginecologie

Ginecologia se focuseaza pe sanatatea sistemului reproducator al femeii incluzand perioade importante precum preconceptia, sarcina, nasterea, perioada postnatala, menopauza.

Oftalmologie

Oftalmologie

Oftalmologia este ramura medicala care se ocupa de diagnosticul, tratamentul si monitorizarea afectiunilor ochiului.

ORL

ORL

ORL (otorinolaringologie) este ramura medicala care se ocupa de prevenirea, diagnosticul si tratamentul afectiunilor nasului, urechilor si a laringelui.

Ortopedie si Traumatologie

Ortopedie si Traumatologie

Ortopedia si Traumatologia se ocupa de diagnosticul si tratamentul afectiunilor musculo-scheletale. Aparatul locomotor cuprinde oasele, muschii, tendoanele, articulatiile, ligamentele si nervii.

Pneumologie

Pneumologie

Pneumologia este ramura medicala care se ocupa de studiul si tratamentul afectiunilor cailor respiratorii si plamanilor.

Psihiatrie

Psihiatrie

Psihiatria se ocupa de diagnosticarea si tratarea bolilor psihice si de reinsertia sociala si redarea calitatii vietii pacientilor cu maladii mintale.

Psihologie

Psihologie

Psihologia clinica se concentreaza pe aspectele intelectuale, emotionale, biologice, psihologice, sociale si comportamentale ale functionarii umane de-a lungul vietii.

Recuperare Medicala

Recuperare Medicala

Recuperarea medicala trateaza o serie lunga de afectiuni din domeniul reumatologiei, ortopediei-traumatologiei, neurologiei, cardiologiei, pneumologiei si post-boala COVID-19.