Psihiatrie

Psihiatria se ocupa de diagnosticarea si tratarea bolilor psihice si de reinsertia sociala si redarea calitatii vietii pacientilor cu maladii mintale. Persoanele devin bolnave psihic atunci cand nu se mai accepta pe ele insele, cand devin obsedate cu un anumit comportament, cand personalitatea lor se schimba semnificativ. Exista o serie de afectiuni de care se ocupa medici psihiatri, precum :

 • Tulburarile bipolare
 • Anxietatea
 • Schizofrenia
 • Dementa
 • Bulimia
 • Anorexia
 • Tulburarea paranoida
 • Tulburare schizoida
 • Tulburare schizotipala
 • Tulburare borderline
 • Tulburare antisociala

Servicii Psihiatrie la L.E.M.

Servicii PSIHIATRIE TARIF
Adeverinta medicala 200
Consiliere psihologica a varstnicului – psiholog 210
Consiliere psihologica adult 245
Consiliere psihologica adulti 265
Consiliere psihologica copil 245
Consiliere psihologica de cuplu 370
Consult interdisciplinar 455
Consult psihologic/psihoterapie 265
Control psihiatrie 155
Examen logopedic 200
Intocmire document medical pentru scopuri administrative (certificate, referate, adeverinte etc) 210
Psihodiagnostic 175
Psihoterapie 275
Psihoterapie – adult 255
Psihoterapie – copil/adolescent 255
Psihoterapie de familie 325
Psihoterapie de grup 150
Psihoterapie individuala 265
Recuperare logopedica 140

Galerie Foto

Echipa medicală

Dr. BEATRICE ION

Dr. BEATRICE ION

Medic Specialist Psihiatrie

Consultul psihiatric joacă un rol esențial în îngrijirea sănătății mintale și emoționale a indivizilor, având o importanță semnificativă din mai multe motive cheie:

 1. Diagnosticarea și tratamentul tulburărilor mentale: Consultul psihiatric permite diagnosticarea și tratarea diferitelor tulburări mintale, cum ar fi depresia, anxietatea, tulburările de alimentație, tulburările de personalitate, schizofrenia și altele. Prin evaluarea simptomelor și istoricul medical al pacientului, psihiatrul poate stabili un diagnostic precis și poate iniția un plan de tratament adecvat, care poate include psihoterapie, terapie medicamentoasă sau alte intervenții terapeutice.
 2. Gestionarea crizelor de sănătate mintală: Consultul psihiatric este esențial în gestionarea crizelor de sănătate mintală, inclusiv episoadelor acute de depresie severă, gânduri suicidale, crize de panică sau alte situații de urgență psihiatrică. Psihiatrul poate oferi evaluare și intervenție imediată, inclusiv consiliere de criză și, dacă este necesar, recomandarea internării într-o unitate de psihiatrie pentru monitorizare și tratament supravegheat.
 3. Evaluarea și gestionarea comorbidităților medicale: Mulți pacienți care se prezintă la consultația psihiatrică pot avea și afecțiuni medicale concomitente. Psihiatrul este instruit să evalueze și să gestioneze aceste comorbidități medicale în contextul tulburărilor mentale, asigurând o îngrijire holistică și integrată a pacientului.