Oferte Colaboratori - LEM

Oferte pentru colaboratorii nostri

Viziune & Misiune

Viziunea Clinicii L.E.M. este sa aduca valoare serviciilor medicale prin inovatie si excelenta antreprenoriala. Viziunea noastra este sa fim acea clinica din Romania unde pacientii, echipa si partenerii nostri isi impartasesc unii altora experienta si mobilizeaza resurse pentru a sustine sanatatea ca cea mai importanta valoare pentru toti.

Clinica L.E.M. a fost fondata in anul 2017, initial sub forma unui laborator de analize medicale. Clinica s-a dezvoltat, ajungand in prezent sa ofere toata gama de servicii medicale clinice disponibile.

Colaboratori L.E.M.

OFERTA COLABORATOR

  • Prioritate la programari pentru Analize de Sange si Specialitati Medicale Decontate de Casa de Sanatate; Angajatii trebuie sa vina cu Bilet de Trimitere, CI si Card de sanatate;
  • Discount 15% la orice consult efectuat in cadrul Departamentului de Specialitati Clinice si Chirurgicale
  • Discount 10% la orice serviciu efectuat in cadrul Departamentului de Specialitati Clinice si Chirurgicale
  • Abonament newsletter cu aflarea ofertelor ocazionale;

Discountul nu se cumuleaza cu alte oferte existente.

Pentru detalii suplimentare, pachete de oferte si programari, va asteptam sa ne contactati la 021 9051  sau la office@lem-medicine.ro. 

De ce sa fii colaborator L.E.M. ?

L.E.M. este o clinica privata medicala cu misiunea de a implini nevoile de sanatate ale pacientilor la cele mai inalte standarde. Medicina reprezinta unul din domeniile de progres al zilelor noastre. De la an la an, noi descoperirii si inovatii medicale schimba modul in care servicii medicale sunt oferite. L.E.M. isi propune sa fie la curent cu tot ceea ce este nou in medicina pentru a oferi cele mai bune servicii medicale pacientilor sai.

L.E.M. – MEDICINA LA ZI !

EXPERIENTA VASTA

Incepand de la interpretarea analizelor pana la diagnosticul complet al unei boli, medicii nostri au dobandit de-a lungul timpului o experienta vasta de in stabilirea diagnosticelor si tratamentului.

PROFESIONALISM

Orice rezultat bun incepe de la stabilirea cat mai corecta a diagnosticului. Pentru aceasta, fiecare medic din clinica noastra da dovada de profesionalism in cooperarea cu pacientul.

RESURSE L.E.M.

Pentru realizarea obiectivelor propuse L.E.M. isi propune sa ofere pacientilor rezultate de cea mai mare fiabilitate si exactitate, in timp util, astfel ca personalul medical sa se ocupe in permanenta de o monitorizare activa a procesului de efectuare al analizelor medicale. Aceste rezultate, completate de o interpretare corecta, confera pacientilor incredere in calitatea si solutiile rapide oferite pentru obtinerea diagnosticului.

INGRIJIRE PERFECTA

Fiecare pacient este preluat de o echipa de experti care lucreaza impreuna pentru a schimba starea de boala a pacientului. Lucrul in echipa este ceea ce permite medicilor clinicii noastre sa faca diferenta.