Neurochirurgie

Neurochirurgia este ramura medicala care se ocupa de tratarea chirurgicala a afectiunilor sistemului nervos. Printre acestea se numara tumori cerebrale, tumori spinale, anevrisme, malformatii arterio-venoase, afectiuni congenitale la pacienti pediatrici, hernii de disc, chiste arahnoidiene, hemoragii subarahnoidiene si traume, etc.

Clinica LEM colaboreaza cu Dr. Hugues Duffau, Prof. Dr. Med. Neurochirurg, Șef al Departamentului de Neurochirurgie Oncologică, CHU Montpellier, Franța, in vederea pacientilor neuro-oncologici.

Ariile de specialitate ale profesorului Hugues Duffau includ tratamentul glioamelor de grad mic si grad inalt prin tehnica Brain Mappingului. Aceasta tehnica presupune anestezierea pacientului si trezirea lui in timpul operatiei pentru identificarea ariilor functionale si evitarea acestora in vederea obtinerii unui rezultat post-operator cat mai bun. Prof. Hugues Duffau este supra-specializat in neurochirurgia oncologica si este printre singurii neurochirurgi din lume care raporteaza rezultate excelente in privinta calitatii vietii pacientilor chiar si la 18 ani post operatie.

In cazul in care doriti sa va adresati prof. Hugues Duffau cu cazul dumneavoastra, va rog trimiteti un e-mail la adresa: receptie.clinice@lem-medicine.ro iar noi vom reveni la dumneavoastra cu actele necesare pentru medic.

Pentru detalii: https://www.chu-montpellier.fr/en/care-offer/doctors/hugues-duffau-47276