Clinica Medicala Privata LEM a investit 2 milioane de euro în extindere și dezvoltare

Clinica Medicala Privata LEM, înfiinţată în anul 2017 sub forma unui laborator de analize medicale, s-a extins cu 16 specialităţi medicale, devenind cea mai mare clinică multidisciplinară independentă din sectorul 2 al capitalei. Situată în zona Andronache, noua clinică medicala privata LEM pune la dispoziţia pacienţilor o gamă completă de servicii medicale şi de laborator, alături de echipamente de diagnostic şi tratament la nivelul centrelor medicale de excelenţă. Investiţia totală în dezvoltarea clinicii s-a ridicat la 2.000.000 de euro, conform unui comunicat remis redacţiei.


Legaturi externe:

https://ziarulnews.ro/2021/08/30/investitie-de-2-000-000-euro-in-cea-mai-mare-clinica-multidisciplinara-independenta-din-sectorul-2/

https://www.revistabiz.ro/lem-medical-investeste-2-milioane-de-euro-intr-o-clinica-multidisciplinara/

https://www.bursa.ro/investitie-de-2000000-euro-in-cea-mai-mare-clinica-multidisciplinara-independenta-din-sectorul-2-25661446


Clinica Medicala Privata LEM dispune de un spaţiu de 1,320 mp, cuprinzând 3 departamente de servicii medicale: un laborator de analize medicale şi anatomie patologică, un centru de recuperare medicală, medicină fizică şi balneologie şi un departament de specialităţi clinice şi chirurgicale pentru adulţi, cu 16 cabinete şi 16 specialităţi disponibile. Pe lânga acestea, clinica deţine în Bucureşti 6 puncte de recoltare pentru analize medicale.

„După 4 ani în care ne-am remarcat prin calitate şi precizie în furnizarea de analize de laborator, am decis să ne extindem aria de competenţe, pentru a putea oferi pacienţilor îngrijiri medicale complete, realizate la cele mai înalte standarde. În plus, pacienţii noştri beneficiază de servicii medicale decontate prin Casa Naţională de Asigurări de Sănătate în zona de analize de laborator, recuperare medicală şi alte specialităţi medicale”, a declarat Mădălina Moreanu, Director Executiv LEM Medical.

În cadrul clinicii medicale private LEM Medical, pacienţii beneficiază de servicii medicale pentru diagnosticul, controlul şi tratamentul afecţiunilor acute sau cronice, de la recoltarea şi analiza probelor biologice, consultaţii de specialitate în ambulatoriu, o gamă largă de investigaţii paraclinice (tomografii oftalmologice , ecografie, endoscopie, colposcopie etc.), până la intervenţii chirurgicale minim invazive.

Echipamentele din dotare au fost alese după criterii de competivitate la nivel mondial, acestea fiind la nivelul centrelor medicale de excelenţă. Pentru diagnosticarea corectă şi tratamentul chirurgical minim invaziv al afecţiunilor ORL, clinica va dispune de un echipament ultraperformant de videoendoscopie. Totodată, pentru specialitatea de oftalmologie va fi adus un tomograf oftalmic, cu rol în prevenţia şi diagnosticarea în stadii incipiente a afecţiunilor oftalmologice.